LASH EXTEND LASH LIFT

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van mascara of wimperextensions. Een Lash Lift is anders dan een standaard behandeling wimperpermanent.
Wij werken zonder rolletjes, waardoor de behandeling pijnloos en absoluut niet schadelijk is voor de natuurlijke wimpers, omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen.

De natuurlijke wimperhaartjes worden omhoog gelift met lotions. Na deze stappen worden de wimpers geverfd met voor een intenser effect. Hierna wordt de behandeling afgesloten met een lotion. Deze zit vol met ingrediƫnten die ervoor zorgen dat de wimpers optimaal gevoed worden en zo het resultaat langer behouden blijft. Dit is dus eigenlijk de verzorging voor jouw wimpers.

Houdbaarheid 6-8 weken. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Lash Lift wordt vaak gedaan door degene die naar een sauna, zwembad of op vakantie gaan, zodat je toch iets van make-up bij je ogen draagt. Ook is het erg fijn als last hebt van traanogen of als je wimpers naar voren staan en je zelf elke dag met een wimperkruller werkt. Hierdoor hoef je dit zelf niet elke dag meer te doen.